Tango products store / Tango Skor och cd musik försäljning

Tango skor!
Vi är stolta att presentera ett sånt stort och brett utbud av handsydda argentinska tangoskor. Vi tar in dom märkena som blir rekommenderade av proffstangodansarna och vi vill kunna ge en välgjord, och bekväm sko just för dig. Vi har eleganta tangoskor för kvällarna på dansgolvet och träningsskor för praktika. Om ni önskar så kan ni ringa för en  privat visning. Detta är bara ett axplock av sortimentet. Vi representerar även Comme il Faut skor, men vi har avtal att inte visa skorna på nätet, vi ber er därför besöka oss på Pele eller Fuego!
Tidigare har vi haft all musik och alla skor på Restaurang Pele, Upplandsgatan 18. Nu har vi flyttat det mesta till koncept butiken FUEGO, Upplandsgatan 16, just brevid Restaurang Pele.

 
 


TANGOMUSIK!
Även fast vi inte fått upp en webshop så säljer vi tangoskivor till många länder förutom Sverige.
Vi är stolta att kunna erbjuda ett så brett sortiment inom tango, från de traditionella musikerna, fram till tangonuveo.
Bland Nyheter så har vi Otro Aires, Lafonda, Supervielle med Bajofondo, HybridTango, Tanghetto, Tangoloco, Chillout Tango och mycket av dom andra tangonuevo skivorna som Tangoclub, Narcotango mm...
Hör gärna av er om ni har några skivor på er önskelista, eller om ni söker något så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig. Vi kommer inom snart släppa ut en webshop som gör det möjligt att handla direkt över nätet, säkert och bekvämt..