INGA RESOR JUST NU....Vi ber att få återkomma.

Tangoresa till Buenos Aires, Argentina.

Intresseanmälan till resorna kan göras direkt på info@restaurangpele.se
12 dagars / 11 nätters tango-resa med allt ordnat för din trivsel.

Är du äventyrslysten och intresserad av argentinsk tango och kultur?
Följ med på ett tangoäventyr till Argentina med oss! Vi är väldigt stolta att kunna presentera en högkvalitativ resa till Er där det mesta är inkluderat i paketpriset.

I detta nästan kompletta paket ingår
• Middag med sensationell tangoshow
• Traditionell argentinsk 5-rätters välkomns middag
• Grupp lektioner och lektioner på en av BsAs bästa tangoskola
• Centralt modernt 4-stjärnigt hotel med frukost
• Flyg från Stockholm med Europeiskt flygbolag
• Transfer från och till BsAs flygplats
• Heldags citytours i Buenos Aires i privat buss.
• Shopping rundor.
• Besök till Tangomuseum
• Sex spekatulära Milongor inkl säker taxi transfers
• Komplett Tangosurvior paketet vilket gör att du har det mesta fixat redo när du kommer ner. Vi vill göra denna resa så bekväm och minnesrik som möjligt.

Resan är baserad på dubbel boende och prisuppgifter ges på förfrågan.

Buenos Aires är en gigantiskt stor stad och man skulle tro att alla vet allt om tango, men så är det inte. Drygt fyra procent av ""Portenos" dansar tango. Vilket gör att resten vet väldigt lite om vad som händer just inom tangon i Buenos Aires, även fast det är på deras gator det dansas.
Det är drygt tio ställen som erbjuder sig tango på kvällarna, och det är utspritt över hela stora staden. Det gäller att vara på rätt ställe på rätt kväll. Annars förlorar du både tid och en pengar att åka omkring och leta. Vi ordnar att du kommer gå på rätt ställe på rätt kväll med säker transport, entre och bordsreservation. Du behöver bara njuta!
Det finns en djungel av tangodansare och skolor, som erbjuder klasser och kurser i Buenos Aires.
I paketet erbjuder vi både privata tangolektioner för resegruppen och att gå på lektioner på den bästa och mest centrala tangostudio i Buenos Aires.

Förmiddagar och morgonen går åt att ha tangoklasser tillsammans. Tjugo timmar tangolektioner både privat och i tangoskola, ingår i detta paket som kommer ligga utspridda under två veckor.
Eftermiddagen är perfekt tillfälle att gå omkring i staden, titta, shoppa och kanske avnjuta nåt kulinariskt från dom oändligt många restauranger som erbjuder traditionell argentinsk mat. Du har ett Sjudagars Tangokort på en av dom främsta tangodans center i Buenos Aires, där kan du ytterligare ta klasser du önskar. Det finns ett par stycken eftermiddagsmilongor om du hellre önskar att dansa som vi kommer rekommendera.

Under eftermiddagarna finns det möjlighet att besöka många av stadens turist attraktioner, museum, arkitektur, tangobutiker, Cafe Tortioni, japanska trädgården, och så klart den vackra oblisken som man måste ha ett foto med. Vissa av dagarna så tar vi och åker tillsammans till La Boca och San Thelmo för att beskåda dom historiska tangokvarter.

Kvällarna kommer bestå av tango då sex milongor kommer ingå inklusive transport/ transfer från och till hotellet. Vi åker tillsammans till den "rätta" milongan för den kvällen. I Buenos Aires så finns det ett dussintal milongor varje kväll, och det är inte alltid lätt att veta vilken organisatör är den bästa för varje kväll. Ora dig inte, vi har koll på det!
Första kvällen går vi ut tillsammans och njuter av den argentinska köket, en mängd olika kött sorter, korvar kommer servaras på traditionellt sätt, Parrilla, med gott rödvin. En härlig start på resan!
En av kvällarna kommer vi att åka till Buenos Aires häftigaste tangoshosw med middag. Tre rätters middag med härligt argentinsk rödvin, och se på en spektakulär tangoshow med en av Argentinas mest kända dansare. Musik av en sexmanna orkester. Garanterad att få gåshud!!

Det kommer finnas tid för andra saker än bara tango, och om du har några önskemål innan resan så ska vi göra vårt bästa för att få fram informationen.

VANLIGA FRÅGOR OM RESAN!

Vill du se mer av Argentina?
Många alternativ finns för dig som vill göra så mycket som möljigt när du ändå är nere i Argentina, tex  en Gaucho resa där man rider hästar hela dagen, en resa upp till vattenfallen vid gränsen till Brasilien, Pantagonias natur är bara få exemple av allt underbart som erbjuds av detta vackra land.Vi jobbar direkt med en rese arrangör i Buenos Aires och kan hjälpa dig med dina önskemål.

Vill du stanna lite längre?
Våra biljetter är omboksbara en gång för hemfärden, så om du känner för att stanna lite längre så ordnar vi så klart det!

Vilken nivå måste man vara på för att åka med?
Du kan just ha startat din tangokarriär eller vara nästan proffsnivå. Lärarna kommer att jobba med dig för att förbättra dina tangokunskaper.

Reseskydd, sprutor, och annat som kanske ska tänkas på.
Vi hoppas på att få ihop glada människor och allt går så bra och felfritt som möjligt, dock så kan saker och ting hända. En reseförsäkring kan vara bra att ha, antingen genom resebyrån eller ditt försäkringsbolag.
Du behöver inget visum för att åka till Argentina om du är svensk medborgare. Kolla att ditt pass är giltigt. Uppdatera eller kontrollera att du tagit dom vanligaste sprutorna för säkerhet skull, sjukhusvården är inte som den är i Sverige.

Resans syfte:
Tanken bakom denna resa är att erbjuda ett komplett paket för dig. För dig som vill ha allt packat och klart i ett paket, utan att behöva tänka på något. En energifylld grupp på max 12 personer blir just perfekt så att det blir varken för mycket eller för lite.
Har du dansat tre veckor eller tre år, spelar ingen roll.
Vi har inkluderat väldigt mycket så ni slipper tänka på dessa små detaljer, och allt då sköts av oss. Det blir ofta småsaker som kommer upp som man måste fixa och trixa med när man åker själv, men med oss så slipper du allt detta.
Många tänker att dom kan komma undan billigare om man gör allt själv, det är kanske sant, men om man räknar den tid man sitter i hotellet och försöker ordna upp allt så missar du ganska mycket av vad som kan vara tid för njutning och upplevese istället.
Vi har valt att bo på ett fyrstjärningt hotell i centrala Buenos Aires, på så sätt kan du nå det mesta med gångavstånd. Billigare hotell finns men när man åkt halva jorden så kan man njuta lite extra tycker vi.
Denna resa är för dig som känner dig reslysten och skulle vilja åka ner med ett gäng glada människor för att njuta av Argentina och dess kultur och känner att du uppskattar att det mesta är inkluderat för din trivsel och enkelhet.

Frågor svaras så klart, ring oss på 0739 575857  eller på email, tangotour@restaurangpele.se.